Capoeira workshop

Capoeira: Een uniek Braziliaans spel van vechtkunst, acrobatiek en muziek. Capoeira is dan ook een bevrijdend spel dat de wereld -letterlijk- op zijn kop kan zetten.
 
Wie is sneller, creatiever en heeft meer kennis? Tijdens deze ‘vecht-dans’ gaat het vooral om het spel en de muziek. Heerlijk bewegen in combinatie met muziek luisteren en reageren op de muziek.

De lichaamstaal en filosofie van Capoeira zijn de afgelopen 400 jaar gevormd door de vrijheidsstrijd van Afro-Braziliaanse slaven. Capoeira is momenteel de tweede sport in Brazilie (na voetbal), en verovert in hoog tempo de rest van de wereld. De combinatie van muziek, dans en vechtsport maakt Capoeira ook in Europa populair, getuige de aandacht in de media en reclame.

Capoeira is zeer geschikt voor een verrassende en uitdagende workshop. In de workshop krijgen deelnemers les in de basiselementen van Capoeira: muziek, vechtkunst, acrobatiek en dans. Interactie en swing staan hierbij centraal. Onze workshops worden op maat gemaakt, dus er zijn veel mogelijkheden qua opzet, tijdsduur en groepsgrootte.

Een capoeira workshop is goed te combineren met andere workshops. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeldprogramma:
14.00 uur ontvangst en instructie
14.30 uur start workshop
15.30 uur pauze met verfrissend drankje
16.00 uur vervolg workshop
17.00 uur einde workshop
17.30 uur start borrreluurtje of bbq

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Capoeira

Specificatie

Aantal personen:
Minimaal 5 personen

Gewenste datum:
Het gehele jaar door

Locaties:
Door het gehele land. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties.

Activiteit:
Inclusief instructeurs

Prijs:
Vanaf € 19,50 pp exclusief 21% BTW.
Minimaal 12 betalende deelnemers