Chi Neng Qigong

Maakt je lichaam sterk en soepel, waardoor je meer energie krijgt. Chi neng Qigong is de kortste weg naar innerlijke kracht. 
 
Les krijgen in de praktijk en theorie van Chi Neng Qigong, een effectieve en eenvoudig te leren Chinese bewegingsleer. De eenvoudige en sierlijke oefeningen stimuleren de doorstroom van energie (Qi) en maken uw lichaam ontspannen en krachtig. Onder begeleiding van een gecertificeerde Chi Neng Qigong instructeur wordt u de kortste weg naar innerlijke kracht bijgebracht. Chi Neng Qigong is een onderhoudsbeurt voor lichaam en geest.

De oorsprong van Chi Neng Qigong ligt bij dr. Pang ming, zowel Chinees als westers arts, Qigong en Tai Chi grootmeester. Hij heeft de meest effectieve oefeningen uit de Tai Chi en de oude Qigong tradities tot de essentie teruggebracht.

Chi Neng Qigong is vooral heel prettig om te doen: de rustige, ritmische bewegingen maken je hele lichaam soepel en sterk, kalmeren en geven je innerlijke kracht. Als je sterk, rustig en veerkrachtig bent, kun je meer werk verzetten, spelenderwijs dagelijkse problemen oplossen en heb je een heldere, alerte kijk op de wereld om je heen.

Je wilt een goede balans in je leven. Ook tijdens complexe situaties ontspannen blijven? Een betere balans tussen werk en privé? Nog effectiever omgaan met je tijd? Persoonlijke energiemanagement. Dat is waar Chi Neng Qigong voor staat.

Voorbeeldprogramma:
14.00 uur Aankomst en Instructie
14.30 uur Start met Chi Neng Qigong
17.00 uur Afronding van Chi Neng Qigong
17.30 uur Start borrel en diner

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Chi Neng Qigong

Specificatie

Aantal personen:
Minimaal 5 personen

Gewenste datum:
Het gehele jaar door

Locaties:
Dor het gehele land. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties.

Activiteit:
Inclusief instructeur

Prijs:
op aanvraag