Stoelmassage

Ervaar binnen een half uur een ontspannen en verfrissend gevoel van het hele lichaam. Neem plaats en ontspan. 
 
Stoelmassage is in principe bedoelt voor iedereen en is iets makkelijker toegankelijk dan een andere massage omdat hij over de kleding heen gegeven kan worden. Het is een eeuwenoude techniek die werkt met de principes van de Japanse drukpuntmassage.

Tijdens de circa 25 minuten durende massage worden de nek, de schouders, rug, armen en handen en het hoofd behandeld.
   
Men neemt plaats op een speciaal ontwikkelde stoel en men zal merken dat je alleen door de speciale stoel en de speciale manier van zitten al ontspannen raakt.

Deze massage kan op iedere locatie, tijdstip, of gelegenheid gegeven worden omdat de lichtgewicht stoel door de therapeut overal mee naar toe genomen kan worden. Recente onderzoeken hebben ook aangetoond dat bij regelmatig toepassen van de stoelmassage mensen alerter en helderder zijn en hierdoor dus minder fouten maken.

Direct na de stoelmassage is vaak een ontspannend en verfrissend gevoel van het gehele lichaam merkbaar. Ook de geest is vaak frisser. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd omdat door de massage de bloedcirculatie weer goed op gang wordt gebracht en daardoor kan de energie weer beter door het lichaam stromen. De spieren worden weer losser en men voelt zich meer ontspannen.

RSI stoelmassage is een uitgebreidere stoelmassage. De RSI stoelmassage is geen therapeutische behandeling op zich maar heeft juist een preventieve werking om velerlei klachten te voorkomen en vooral RSI klachten. Hierdoor heeft de stoelmassage bij regelmatige toepassing vaak een positieve invloed op het ziekteverzuim bij bedrijven. RSI gerelateerde klachten zijn pijn, stijfheid, tintelingen, krachtverlies en soms coördinatieverlies in vooral de nek, schouders, armen, ellebogen, pols of hand.

Nog vaker treden de RSI klachten op meerdere locaties tegelijk op en zorgen daardoor voor veel pijn en daardoor regelmatig voor ziekteverzuim. Uit een onderzoek van TNO blijkt dat 40% van de beroepsbevolking klachten heeft en een van de meest voorkomende klachten is een te hoge spierspanning in schouders, nek en armen. Stoelmassage kan deze klachten voorkomen of in ieder geval verminderen. Laat je dus regelmatig masseren om klachten voorkomen of te verminderen.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Stoelmassage

Specificatie

Aantal personen:
Minimaal 5 personen

Gewenste datum:
Het gehele jaar door

Locaties:
Dor het gehele land. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties.

Activiteit:
Inclusief masseur en massagestoel

Prijs:
Vanaf € 32,50 pp exclusief 21% BTW
Minimaal 5 betalende deelnemers.