Partners

Aware Events heeft met meerdere bedrijven een hele goede band en werkt graag samen met deze bedrijven. In de rubriek Partners kunt u zien met welke partners wij graag samen werken.

Tapas Ricas
Tapas Ricas verzorgt originele Spaanse tapas voor elke gelegenheid. Met onze smaakvolle tapas kunt u kennis maken met het goede van Spanje. De heerlijke tapas en de Spaanse sfeer zullen zorgen voor een onvergetelijk feest waar men nog lang over na zal praten. Kijk voor meer informatie op de site van Tapas Ricas

Robbert Kiewiet
Met verf en penselen een illusie maken  op het doek. Dat is schilderen! Bekende kunstenaars als Picasso, Rembrandt en van Gogh konden het maar al te goed. In deze workshop treden de deelnemers in de voetsporen van de grootmeesters en worden zelf kunstenaar. Iedereen leert kleuren mengen en krijgt professionele tips om een mooi resultaat te boeken. Schilderen bevordert de samenwerking en creativiteit. En is zeer geschikt voor een teambuilding of bedrijfsuitje. Kijk voor meer informatie op de site van Robbert Kiewiet. 

Wheels4Kids
Met veel humor en eerlijkheid wordt je met de neus op de feiten gedrukt. Natuurlijk kunnen de minder valide medemens sporten. Met Wheels4Kids bewijzen wij dat Rolstoelbasketbal heel intensief en leuk is om de spelen. Kijk voor meer infomatie op de site van Wheels4Kids

Efence
Efence verzorgt leuke en leerzame workshops schermen, geschikt voor vele gelegenheden zoals een bedrijfsuitje of teamdag. Plezier, veiligheid en een professionele verzorging staan centaal tijdens uw kennismaking met deze eeuwenoude sport. Kijk voor meer informatie op de site van Efence.  

Biodanza met Marleen
Biodanza wil ons weer leren te genieten van het leven en leert ons om in het moment te zijn. Het is veel meer een ontwikkelingsweg; een mogelijkheid tot persoonlijke groei en rijping, dan een dansles. Via muziek, beweging, expressie (o.a. dans) en een gevoel van verbondenheid met elkaar, maakt Biodanza ons ware potentieel wakker. En dit wordt versterkt door volledig in het hier en nu aanwezig te zijn en om daarvan te genieten. Daarom kan iedereen Biodanza doen. Zowel jong als oud. Iedereen kan alle oefeingen op zijn eigen manier en in zijn eigen niveau doen. Kijk voor meer informatie op de site van Biodanza met Marleen.

Ki-en Go
Les krijgen in de praktijk en theorie van Chi Neng Qigong, een effectieve en eenvoudig te leren Chinese bewegingsleer. De eenvoudige en sierlijke oefeningen stimuleren de doorstroom van energie (Qi) en maken uw lichaam ontspannen en krachtig. Onder begeleiding van een gecertificeerde Chi Neng Qigong instructeur wordt u de kortste weg naar innerlijke kracht bijgebracht. Chi Neng Qigong is een onderhoudsbeurt voor lichaam en geest. Kijk voor meer informatie op de site van Ki-en-Go.

Masters at Work
Tijdens de workshop Paardencoaching of individuele sessie kun je het gedrag van het paard zien als een metafoor voor het leven, houding en gedrag. Paarden leven in een kudde volgens vaste patronen. De kudde symboliseert het gezin of team. Hierdoor leer je belangrijke aspecten over jezelf en zullen patronen zichbaar worden. Hierdoor komt een bewustwordingsproces op gang. Kijk voor meer informatie op de site van Masters at Work.

Wellness 4 Every-Body
Wellness 4 Every-Body is voor iedereen. Wellness bij ons staat voor puur genieten en ontspannen. Iedereen heeft behoefte aan rust en ontspanning op z’n tijd en die ruimte vindt je bij ons. Het ruime aanbod staat garant voor plezier, ontspanning en gezelligheid. Kijk voor meer informatie op de site van Wellness 4 Every-Body.

Dave Surfboards

Willem Buyse

GlasEntertainment, een spectaculaire vorm van glasblazen waarbij door vuur, glas en menselijk vernuft, fascinerende creaties ontstaan.GlasEntertainment, de naam zegt het al, is een zeer originele vorm van entertainment gesmolten uit een combinatie van Vuur, Glas, Magic en Willem Buyse. Kijk voor meer informatie op de site van Glas Entertainment.

DSL Catering
Culinair genieten bij u thuis, op het werk of op een andere locatie, dat is waar DSL catering voor staat! Wij bieden topkwaliteit tegen een scherpe prijs en werken uitsluitend met verse producten. DSL Catering maken uw bruiloft, vriendendag, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of een andere reden voor een culinair hoogtepunt graag tot een succes! Maar ook een vergadering, een klantbezoek, teambuilding etc. fleuren we graag op. Kijk voor meer informatie op de site van DSL Catering

Cuba te Llama
Een goede manier om op een leuke actieve wijze kennis te maken met de Cubaanse dansen zoals Son, Salsa Cubana en Rueda de Casino. Het maakt niet uit of je nu wel of geen dans ervaring hebt, de workshops zijn altijd leuk! Wil je zelf ook eens iets aktiefs en wat anders op uw bedrijfsfeestje, bruiloft of een andere gelegenheid, dan bezorgen zij je een unieke ervaring. Jouw feest met een vleugje Cuba! Kijk voor meer informatie op de site van Cuba te Llama