Klimmen

“Stijg boven jezelf uit! De activiteit klimmen is bijzonder uitdagend en om tot grote hoogtes te komen zullen jullie moeten samenwerken. Daag jezelf uit met deze teambuilding activiteit.”

Klimmen is spannend, uitdagend en vooral heel leuk! Daarnaast zorgt klimmen voor het overwinnen van je angsten en is daardoor goed voor je zelfvertrouwen en het vertrouwen in anderen. Je leert door te zetten en spieren kennen waar je eerder het bestaan niet vanaf wist. Tijdens deze activiteit gaat u klimmen in drietallen. Eerst wordt het zekeren nog behandeld. Hier leer je zekeren om zo de klimmer veilig te laten klimmen.  Tijdens het klimmen staan er twee personen beneden. Een persoon zekert en de ander staat als back-up. Hierdoor kunnen jullie zelf klimmen en is er niet voor elke klimmer een instructeur nodig. Na het oefenen op de kleine routes ben je klaar voor het echte werk en kan je de grote steile routes pakken. Hier ervaar je het onverslaanbare gevoel bij bovenkomst.

Ervaar de adrenaline die je voelt als je op eigen kracht 16 meter omhoog bent geklommen op een muur waarvan je van te voren dacht dat je dit nooit zou durven.

 

Voorbeeldprogramma:

12.30 uur Aankomst en de mogelijkheid tot omkleden

13.00 uur Start activiteit

14.30 uur Einde activiteit

 

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de clinic klimmen.

Specificatie

Aantal personen: 
Minimaal 10 personen

Gewenste datum: 
Het gehele jaar door

Locatie:
Klimcentrum Alkmaar

Activiteit: 
Inclusief instructeurs

Prijs:
Vanaf € 10,- pp exclusief 21% BTW.
Minimaal 10 betalende deelnemers.