Schermen

Ga het duel aan met vrienden of collega’s. Engarde!

Een leuke en leerzame workshop schermen, geschikt voor vele gelegenheden zoals een bedrijfsuitje of teamdag. Plezier, veiligheid en een professionele verzorging staan centraal tijdens uw kennismaking met deze eeuwenoude sport. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op uw wensen zijn verschillende vormen workshops mogelijk op locaties in het hele land.

De principes van het schermen en het duel zijn uitstekend te vertalen naar het dagelijkse of bedrijfsleven. De schermkunst kan ingezet worden als metafoor om u en uw team een unieke ervaring te bieden waarbij op originele en dynamische wijze inzicht wordt verkregen in bijvoorbeeld het gedrag, de interactie of persoonlijke stijlen van de deelnemers.

Schermen is een vechtsport die men beoefent met een van volgende wapens: een floret, een degen of een sabel. De term verwijst doorgaans naar de op het Europese continent ontwikkelde gevechtstechnieken, zowel met de moderne wedstrijdwapens als met het zwaard.

Er zal kort worden ingegaan op de geschiedenis van het schermen. Vervolgens wordt iedereen uitgenodigd om de beginselen van het schermen te ervaren. Voetenwerk, de stelling (engarde!), stapvoorwaarts, stap achterwaarts en uitval. Dit zal op ludieke wijze worden aangeleerd waarbij er veel interactie is.

Al snel krijgen alle deelnemers een persoonlijke uitrusting. Vest, masker, handschoen en sabel. Om daarna aan de slag te gaan met het geleerde.

Voorbeeldprogramma:
14.00 uur ontvangst en instructie
17.00 uur einde activiteit

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Schermen

Specificatie

Aantal personen:
Minimaal 5 personen

Gewenste datum:
Het gehele jaar door

Locaties:
Dor het gehele land. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties.

Activiteit:
Inclusief instructeurs

Prijs:
Vanaf € 29,50 pp exclusief 21% BTW.
Minimaal 14 betalende deelnemers.