Mirror Paviljoen

Hemmeland in Monnickendam
Onder de rook van Amsterdam ligt het prachtige Monnickendam. Het pittoreske Monnickendam ligt aan de schitterde Gouwzee, dat er om bekend staat dat je daar heerlijk kunt zeilen. Deze locatie is uitermate geschikt voor evenementen; niet alleen op het water, maar ook rond het water. Het recreatiegebied “Hemmeland” leent zich uitstekend voor GPS tochten, maar ook zijn strandactiviteiten op het strand aldaar heel goed te doen. En dat op zo’n 15 kilometer van Amsterdam.

Mirror Paviljoen
Midden in het recreatiegebied “Hemmeland” heb je de locatie het Mirror Paviljoen. Vanuit het Mirror Paviljoen heeft u een geweldig uitzicht over de Gouwzee en kunt u kijken tot  Almere en Marken.

Met meerdere ruimtes is het Mirror Paviljoen geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Voor de kleinere groepen is er een gezellige zaal met een bar. Door de uitstraling van een bruin café is het sfeertje meteen gezet. Een ruimte van 150 m2 waar het Mirror Paviljoen 80 personen kan onderbrengen in deze zaal. Hiernaast is er ook nog een grote zaal van 250 m2 die uitermate geschikt is voor feesten en partijen tot 150 personen. Mocht uw groep nog groter zijn is er de optie om de mobiele wand tussen de twee zalen eruit te halen en er één grote zaal van te maken.

Met de aanwezigheid van een beamer, projectiescherm, flip-over, LAN Internet en Wifi is het Mirror Paviljoen ook heel goed geschikt voor een vergaderarrangement. Hiernaast hebben ze een audio installatie en microfoon voor het geven van presentaties. Deze Multifunctionele locatie is dus ideaal voor uw evenement.

Bereikbaarheid
Met de auto is het Mirror Paviljoen heel goed te bereiken. Zowel vanaf de ring Amsterdam A10 als vanaf de A7 bij Purmerend bent u binnen 10 minuten op de parkeerplaats bij het Hemmeland. Op dit grote parkeerterrein heeft u meer dan genoeg ruimte voor al uw klanten of werknemers en is er genoeg ruimte voor een Touringcar om bij de entree te parkeren. Daarnaast is parkeren hier helemaal gratis en dat op 10 minuten van Amsterdam.

Mocht u met het openbaar vervoer naar het Mirror Paviljoen willen komen, dan is dit geen probleem. Met de buslijn 311 richting Marken stopt u op loopafstand van het Mirror Paviljoen.

 Mirror Paviljoen
Waterlandse Zeedijk 1 
1141 LC Monnickendam
Noord-Holland