Klimcentrum Alkmaar

Klimcentrum Alkmaar is een grote indoor klimhal gevestigd in het pand van Dynamic Fit net buiten het centrum van Alkmaar.

Een klimhal met ruim 75 verschillende routes, van niveau 4 t/m 7c. Tevens zijn er boulder mogelijkheden (horizontaal klimmen; klimmen op gelijke hoogte vlak boven de grond). In het midden van de hal is een gezellige bar waar je onder het genot van een drankje weer een beetje op adem kunt komen.
 
Bij dit veelzijdige klimcentrum is er meer dan alleen klimmen. Voor een vergadering of meeting kunt u terecht in een van de rustige, aparte ruimtes of u kunt er voor kiezen om te vergaderen midden in de klimhal. Ook is het mogelijk om hier een Pop Quiz te laten verzorgen, door de lichten te dimmen en speciale lampen te laten branden krijgt u een effect dat u nergens anders zult vinden, in combinatie met onze DJ is dit gegarandeerd een succes.
 
Bereikbaarheid
Met de auto vanaf de Martin Luther Kingweg (ringweg Alkmaar) afslag Bergen (Bergerweg), met de weg naar rechts en bij de eerste stoplichten rechtsaf (Jan Lighthartstraat). Aan het eind van de weg links bevindt zich Klimcentrum Alkmaar. U kunt u auto gratis voor de deur parkeren.
 
Mocht u met het openbaar vervoer naar het klimcenturm willen komen dan is dit geen probleem. Vanaf Alkmaar Station NS bus lijn 6. Uitstappen bij halte Jan Ligthartstraat. Aan het eind van deze straat bevindt zich links Klimcentrrum Alkmaar.
 
 
 
 
Klimcentrum Alkmaar
Kees Boekestraat 2
1817 EZ Alkmaar